Acasa   |   Promotii   |   Despre noi   |   Banner exchange   |   Contact   |   Achizitii S.E.A.P   |   Cere o oferta  |  
Newsletter
Politica de confidentialitate

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

FORTE SYSTEMS poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre.

1. In ce fel poate utiliza FORTE SYSTEMS aceste informatii personale? Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor FORTE SYSTEMS, cum ar fi:

1.1 procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;

1.2 oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;

1.3 solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra;

1.4 realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor FORTE SYSTEMS si ale distribuitorilor sai;

1.5 contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale FORTE SYSTEMS si ale distribuitorilor nostri sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes (in afara de cazul in care ati facut o cerere)

2. Distribuirea informatiilor despre dumneavoastra

2.1 FORTE SYSTEMS are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra catre Distribuitorii sai , care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si FORTE SYSTEMS.

2.2 FORTE SYSTEMS are de asemenea dreptul sa transfere informatii despre dumneavoastra catre terti in urmatoarele cazuri:

2.2.1 acelora care ofera companiei noastre produse sau servicii colaterale serviciilor noastre, cum ar fi furnizorii nostri;

2.2.2 tertelor parti atent selectionate, despre care consideram ca ofera produse ori servicii ce v-ar putea interesa.

© 2007-2018 SC FORTE SYSTEMS SRL, CUI: RO 1884258, Reg. Com. J13/3784/1991. Toate drepturile rezervate.
Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert Viziteaza site-ul Fortesys.ro pe ShopMania