Acasa   |   Promotii   |   Despre noi   |   Banner exchange   |   Contact   |   Achizitii S.E.A.P   |   Suport tehnic   |   Cere o oferta  |  
Newsletter
Metode de plata si livrare

Metode de plata si livrare:

Preturile afisate pe acest site includ TVA si timbru verde si sunt valabile in limita stocului. Preturile, promotiile, situatia stocului, specificatiile si imaginile produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila.

Informatiile prezentate pe site au caracter informativ si sunt documentate sau modificate conform fiselor/site-urilor de prezentare ale Producatorilor. De asemenea, din considerente legate de spatiu, descrierile produselor pot fi incomplete. Vanzatorul face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. E posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.

Puteti cumpara produse din magazinul nostru folosind urmatoarele metode de plata:

-plata ramburs (numerar la curier). Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat Fan Courier

-ordin de plata, pe baza facturii proforme, dupa confirmarea disponibilitatii produselor. Livrarea produselor se face dupa intrarea in contul Forte Systems srl a sumei aferente

-numerar sau cu card la sediul nostru (cu exceptia persoanelor fizice) 

-plata online cu card, fara comision

-plata online in 3 rate prin Bonus Card, Garanti Bank, fara comision si fara dobanda

Plata cu ordin de plata se poate face in oricare dintre urmatoarele conturi:

Banca: ING BANK CONSTANTA
Cont: RO27 INGB 0004 0031 5822 8917

Banca: BANCA GARANTI CONSTANTA
Cont: RO15 UGBI 0000 0320 0436 8RON
 
Beneficiar: S.C. Forte Systems SRL
Cod Fiscal: RO1884258

Produsele se pot ridica din magazinul nostru sau pot fi livrate prin curier.

 

Valoarea minima pentru comanda online este de 100 RON (TVA INCLUS). Taxa de curierat este 25.00 RON / primul kg + 2 RON / kg suplimentar, pentru coletele cu greutatea cuprinsa intre 0-30 kg si pentru coletele cu greutatea mai mare de 30 kg, + 2.5 RON/ kg suplimentar.  

La aceasta valoare se adauga TVA si se va regasi in factura la "Cheltuieli ambalare-manipulare-transport".

In cazul in care se doreste ca plata sa se faca ramburs, se va percepe o taxa suplimentara de 8 lei + TVA indiferent de valoarea comenzii.

Discountul fata de preturile de magazin se acorda doar comenzilor care se achita la facturare.

Dupa selectarea metodelor de plata si livrare, apasati butonul "Trimite comanda" .Comanda dumneavoastra va fi preluata de unul dintre reprezentantii nostri comerciali si este considerata valida dupa confirmarea pretului, stocului, termenului de livrare si de plata cu unul dintre reprezentantii nostri comerciali.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi pe email.  Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Cumparatorul are obligatia de a verifica integritatea coletului la primire si de a solicita intocmirea unui proces verbal de fata cu agentul de livrare in cazul in care observa orice neregula (indoituri, crapaturi, urme de deschidere). In cazul in care cumparatorul a preluat un colet al carui continut este deteriorat din cauza transportului necorespunzator, nesesizand acest lucru curierului si fara intocmirea procesul verbal constatator, despagubirea nu este posibila. De ce? Pentru ca in acest caz curierul poate spune ca acel colet a ajuns in stare buna si l-ati deteriorat dvs. dupa primire. 

Nu semnati si nu primiti nici un colet care este deteriorat, daca il primiti va asumati riscul sa primiti un produs nefunctional, fara posibilitate de retur.

© 2007-2024 SC FORTE SYSTEMS SRL, CUI: RO 1884258, Reg. Com. J13/3784/1991. Toate drepturile rezervate.
Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.