Acasa   |   Promotii   |   Despre noi   |   Banner exchange   |   Contact   |   Achizitii S.E.A.P   |   Suport tehnic   |   Cere o oferta  |  
Newsletter
Despre noi

 

S.C. Forte Systems S.R.L.

Forte Systems este o echipă cu experienţă de peste 30 de ani în industria IT&C, domeniu in care, ne place sa credem ca ne-am impus prin profesionalism, calitate si flexibilitate.

Care sunt obiectivele companiei noastre?

Intreaga noastra activitate se circumscrie obiectivului principal si anume, acela de a oferi produse si servicii informatice de calitate. Fie ca este vorba de calculatoare, birotica, consumabile, software, service, echipamente tehnologice sau realizare de retele, specialistii nostri sunt gata in orice moment sa gaseasca soluţii personalizate care să corespundă cerinţelor fiecărui client în parte şi, nu în ultimul rând, modelului de business ales de client.

Dorinţa noastră e să devenim un furnizor de încredere, partener de afaceri şi prieten pe care aţi putea conta pentru toate nevoile de hardware.


Ce produse si servicii va poate oferi Forte Systems?

Firma noastra are parteneriate strategice cu producatori din industria  IT&C a, avind astfel access la zeci de mii de produse

la preţuri competitive, cu o livrare rapidă. prin magazinul propriu din b-dul Alex. Lapusneanu nr. 165 sau prin magazinul online  http://www.fortesys.ro.

Instalare si administrare servere sub sistemul de operare din familiile Windows, Linux (web, mail, dns, mysql, ftp, samba, proxy)

Reparatia echipamentelor de IT&C la nivel de componente

Recuperare de date

Upgradare, modificare si adaptare de configuratii si retele de calcul

Interventie la sesizare pentru diagnosticare si depanare

Intretinere periodica preventiva

Proiectare, implementare si administrare retele de calculatoare .

 

© 2007-2024 SC FORTE SYSTEMS SRL, CUI: RO 1884258, Reg. Com. J13/3784/1991. Toate drepturile rezervate.
Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.